Welkom bij ChipTuning Brabant

ChipTuning Brabant is specialist in chiptuning van de meest voorkomende voertuigen zoals auto's, motoren, campers, vrachtwagens en tractoren. Tijdens een chiptuning worden softwarematige aanpassingen in het motormanagement van uw voertuig verricht. De ontwikkeling van deze veilige en duurzame software is volledig in handen van ChipTuning Brabant en zorgt voor voelbaar betere rijprestaties met winsten tot boven de 20%.

Uw auto zal na een chiptuning aanzienlijk vlotter en soepeler aanvoelen; wat het rijcomfort absoluut ten goede komt. Dankzij een betere afstemming van de software van het motormanagement kunt u, naast het genieten van de betere rijprestaties, in veel gevallen tot meer dan 5% besparen op uw brandstofkosten.

Met de Power Chiptuning gaat u voor de ultieme combinatie; vermogenswinst en extra trekkracht enerzijds en brandstofbesparing anderzijds. Heeft u de beschikking over bedrijfswagen(s) en wenst u puur op brandstof te besparen? Dan is Eco Chiptuning, met besparingen van meer dan 5%, een must voor u en uw bedrijf.

Waarom kiest u voor ChipTuning Brabant?

ChipTuning Brabant haalt op een veilige manier de beste prestaties uit ieder type auto. De ontwikkeling van de voor de chiptuning benodigde software wordt door ChipTuning Brabant in samenwerking met Techtec verricht. U bent zeker van duurzame en veilige chiptuning producten met het oog op het behoud van de levensduur van de auto. ChipTuning Brabant biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een goed uitgevoerde chiptuning hoeft namelijk niet duur te zijn.

Garantie

Omdat we overtuigd zijn van ons product en service hebben we een volledige "niet goed, geld terug" policy binnen een tijdsbestek van 14 dagen na uitvoering. Dit houdt in dat wanneer u om welke reden dan ook niet tevreden bent, wij uw auto weer voorzien van de originele software zoals deze was voor het optimaliseren.

Tevens is het mogelijk om een motorgarantie af te sluiten die bij een gespecialiseerde verzekeraar wordt ondergebracht (informeer naar de specifieke mogelijkheden).

Waar vindt u ChipTuning Brabant?

Wij werken vanuit onze locatie in Breda, echter steeds meer mensen ontdekken het gemak van onze 'aan huis' service. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

ChipTuning Brabant | webdesign Mutsaers Rebel 2009